Hipco Blog Woontrends

Inspiratie voor een nieuw en stijlvol interieur

Op zoek naar de laatste hippe trends voor een fantastische sfeer in je woning? In artikel lees je alles over een trendy inrichting voor het nieuwe jaar. Zo heb je weer genoeg inspiratie om een geweldige twist aan je woning te geven!

Mix en Match

Het mixen van diverse stijlen en uiteenlopende kleuren is een van de populairste woontrends op dit moment. Waar het eerst een no-go was om stijlen met elkaar te mengen, kun je tegenwoordig alle kanten op. Vloerkleden van Oosterse oorsprong passen bijvoorbeeld uitstekend met een industriële tafel en bijbehorende stoelen. Kies bijvoorbeeld voor een eyecatcher als een grote kast met metalen poten. Een andere hippe trend is het gebruik van meerdere soorten stoelen bij de eettafel. Alles kan en mag!

Hip en duurzaam

Een duurzame inrichting krijgt een steeds grote plek binnen de woontrends. Struin de kringloopwinkels af naar die ene perfecte lamp of fraaie eettafel. Op die manier krijgt je inrichting niet alleen een unieke uitstraling, ook bespaar je hiermee het milieu. Kijk hierbij verder dan de huidige staat van het artikel; een likje verf doet wonderen!

Planten zijn hip!

Groen, groener, groenst! In de tegenwoordige inrichting mogen planten en bloemen niet ontbreken. In de keuken een kruidenrek met planten als basilicum, in de woonkamer een grote kamerplant of zelfs een plant op het toilet. We creëren graag onze urban jungle in huis. Niet alleen geven planten een schone lucht met meer zuurstof, ook zorgen ze voor het ultieme geluksgevoel. Let bij de plek voor de plant op de luchtvochtigheid en de hoeveelheid daglicht van de kamer.