Schaduwdoek Kopen ZONZ

Een schaduwdoek van ZONZ voor een sfeervolle tuin

ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van zonwering. ZONZ biedt een ruim assortiment aan schaduwdoeken, windschermen en harmonicazeilen. Een schaduwdoek verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met een aangenaam licht. Daarnaast biedt een schaduwdoek verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Je vindt in de webshop ook een scala aan bevestigingsmaterialen voor een gemakkelijke montage van het schaduwdoek.

De voordelen van een schaduwdoek

Niets is fijner dan verkoeling opzoeken tijdens een warme zomerdag. Dit kan echter alleen op een plek met voldoende schaduw. Geen zin in een sta-in-de-weg parasol? ZONZ verkoopt standaard schaduwdoeken in vele kleuren en diverse afmetingen en vormen. Past een standaard schaduwdoek niet in jouw situatie, dan ben je bij ZONZ ook aan het juiste adres voor een maatwerk schaduwdoek! Voor de ideale schaduw en een trendy uitstraling van jouw tuin of terras, heb je dus de keuze uit een standaard of maatwerk schaduwdoek. Het standaard schaduwdoek is verkrijgbaar in vijf kleuren en in verschillende vormen, waaronder een driehoek, vierkant en rechthoek. Het voordeel van het kopen van een standaard schaduwdoek is dat de doeken altijd op voorraad zijn. Ze kunnen binnen twee werkdagen geleverd worden.

Schaduwdoek ZONZ

Service van ZONZ

Wanneer je een schaduwdoek met een standaard afmeting koopt bij ZONZ of een schaduwdoek op maat laat maken, maak je gebruik van de volledige service van ZONZ. Je hebt op alle producten twee tot vijf jaar garantie op UV- degradatie. Daarnaast behoort het ruilen van een standaard schaduwdoek tot de mogelijkheden; is het schaduwdoek niet naar wens of past het niet, kan je deze omruilen of krijg je je geld terug. ZONZ biedt naast de standaard schaduwdoeken ook maatwerk schaduwdoeken met gecurvde zijden. Deze doeken zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Je kiest zelf de afmetingen, vorm, kleur en het materiaaltype. Ook de bevestigingsmaterialen stem je af op jouw situatie. Je creëert hiermee beschutting naar eigen inzicht.

Harmonicadoek

Er zijn verschillende soorten schaduwdoeken die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Je kunt hierbij denken aan horecagelegenheden, kinderdagverblijven of dakterrassen. Ze worden ook wel zonnezeilen, schaduwzeilen of harmonicadoeken genoemd. Het voordeel van een harmonicadoek is dat deze over staaldraden open en dicht schuift, waardoor je makkelijk kunt wisselen tussen zon en schaduw.

Een zonnezeil is meestal waterdicht. Het doek moet op afschot gemonteerd worden, zodat het regenwater makkelijk afgevoerd kan worden. Dit geldt ook voor een waterdicht schaduwdoek. Een waterdoorlatend schaduwdoek laat water ontsnappen door kleine gaatjes, zodat er geen waterzak op het doek kan ontstaan.

Winddoek

Naast schaduwdoeken verkoopt ZONZ Sunsails ook verschillende winddoeken. Deze doeken zijn bedoeld om wind tegen te houden en beschutting te creëren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als privacydoek of balkondoek. Het doek kan opgehangen worden in een pergolaconstructie om de laagstaande zon tegen te houden. Winddoeken kun je op verschillende manieren bevestigen. Dit kan met spanelastieken of door te rijgen met koord. Wanneer het doek als balkondoek wordt gebruikt, kan het gesponnen worden met tierips. De bevestigingsmaterialen kun je uiteraard ook bestellen bij ZONZ.