Hip&Co Blog Wonen
Tuin

Een prachtige tuin zonder onderhoud

Wil je graag een mooie tuin vol leven, maar heb je geen tijd om alles bij te houden? Lees dan vooral even verder. Er zijn namelijk verschillende planten die kunnen overleven zonder jouw hulp.
Kleine Woonkamer

Hoe richt ik mijn kleine huis in?

Wanneer het land steeds voller wordt, worden de woonoppervlaktes, met name in de Randstad, steeds kleiner. Een klein huis inrichten kan best een opgave zijn, maar het is niet onmogelijk. Je moet optimaal gebruikmaken van de ruimte die je hebt.
Woontrends 2020

De woontrends van 2020

Het nieuwe jaar is inmiddels van start, dus we blikken vooruit op de nieuwste woontrends voor 2020. Wat kunnen we het komende jaar verwachten op het gebied van styling en interieur en wat zijn onze woonwensen in 2020?
Schaduwdoek Kopen ZONZ

Een schaduwdoek van ZONZ voor een sfeervolle tuin

ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van zonwering. ZONZ biedt een ruim assortiment aan schaduwdoeken, windschermen en harmonicazeilen. Een schaduwdoek verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met een aangenaam licht.
Hipco Blog Woontrends

Inspiratie voor een nieuw en stijlvol interieur

Op zoek naar de laatste hippe trends voor een fantastische sfeer in je woning? In artikel lees je alles over een trendy inrichting voor het nieuwe jaar. Zo heb je weer genoeg inspiratie om een geweldige twist aan je woning te geven!