FoodExplore-Utrecht

Veelzijdig genieten bij FoodExplore in Utrecht

Stel je eens voor dat je binnenloopt in een ruimte waar je alles kunt wat je hartje begeert. Dat zou toch heerlijk zijn? Diverse soorten sushi, Mexicaanse burritos, Chinese hapjes, Hollandse poffertjes en een toetjesbuffet om u tegen te zeggen. Bij FoodExplore in The Wall in Utrecht wordt deze droom werkelijkheid. In dit restaurant vind je een lopend buffet van de lekkerste gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens van over de hele wereld. Professionele koks maken de gerechten ter plekke vers voor je klaar. Wat wil je nog meer?

Het concept van FoodExplore

Het concept van FoodExplore is heel simpel. Bij binnenkomst kies je voor een arrangement van twee of drie uur. Vervolgens betaal je een vast bedrag voor deze periode en dan mag je onbeperkt eten en drinken. Je neemt plaats in een van de sfeervolle hoeken van het restaurant en je mag zoveel eten als je wilt. Uiteraard hoef je niet bij een en dezelfde keuken te blijven. Je kunt elke ronde opnieuw kiezen in welk land je je wilt wanen.

Service van FoodExplore

Bij FoodExplore kun je onbeperkt eten en drinken. Huiswijn, bier van de tap, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen bij het gekozen arrangement. Uiteraard beschikt FoodExplore ook over verschillende speciaalbiertjes en bijzondere wijnen. Wil je deze eens proberen? Laat het dan vooral weten. Is het onverwacht gezellig en wil je graag langer blijven zitten. Ook dit is mogelijk. Laat het even weten bij de kassa en jouw arrangement wordt verlengd tegen een kleine vergoeding. Bij een bezoek aan FoodExplore kun je parkeren op het dak van het restaurant. Hier bevindt zich een grote parkeerplaats, waar je de eerste twee uur gratis kunt parkeren. Daarna betaal je slechts 0, 50 cent per halfuur. Voor kinderen is er een aparte speelhoek, zodat zij zich lekker kunnen vermaken wanneer ze klaar zijn met eten. De jarige eet bij FoodExplore gratis, mits hij of zij met een gezelschap komt eten van minimaal drie personen. Grote groepen krijgen groepskorting, dus ook voor een team- of bedrijfsuitje ben je bij FoodExplore aan het juiste adres. Wil je een diner bij FoodExplore combineren met een film in de bioscoop? Vraag dan naar ons speciale filmarrangement. Je hoort het al. Bij FoodExplore is alles mogelijk.

De verschillende keukens

All you can eat, maar dan net even anders. Het is een ontdekkingstocht met allerlei smaken. FoodExplore is dan ook een bijzonder restaurant met bijzondere mogelijkheden. Voor bijzondere gelegenheden of omdat je gewoon geen zin hebt om te koken. Het restaurant is groot én gezellig. Met intieme hoekjes, maar ook plek voor een groot gezelschap. Hoog tijd om je er te laten verwennen. Tijdens een bezoek aan FoodExplore heb je de keuze uit de volgende 22 keukens: Asian district, Bits & Bites, Seafood en Sushi –, Crepe Avenue, Del Fresco, Fruitbooth, Grill, Italiaanse keuken, Juice & Smooth, Kebab Grill, Las Tappas, Mr. Shitoko en Mrs. Shitoko, Mrs. Potato, Sla, Soup Factory, Sweet Delight, The Dutchie, The Godfather, Wok’Njoy, Mexico, Phô en tot slot Pokebowl.