Rum Club Utrecht

Cocktail night bij de Rum Club in Utrecht

De Rum Club in Utrecht is een tropisch restaurant waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en speciale cocktails. De gezellige bar bevindt zich aan de oever van de Utrechtse grachten, onder de grond. De serveersters dragen tropische outfits, de dj speelt dansbare plaatjes en de barmannen shaken de cocktails op spectaculaire wijze. Dit alles in een sfeervolle, tropische setting.

Tropische drankjes

Naast alle classics serveert de Rum Club ook een aantal zelfverzonnen drankjes. Elk met een eigen, originele naam, zoals ‘I’m in love with the coco’, ‘Mojito’s having sex on the beach’ en ‘Fifty shades of green’. Uiteraard zijn er ook alcoholvrije cocktails verkrijgbaar. Rum Club serveert daarnaast nog cocktails die je met twee tot zes personen kunt delen. De naam heeft de bar uiteraard te danken aan de meer dan 300 soorten rum die er verkrijgbaar zijn. Laat je vooral inspireren door het barpersoneel bij het maken van een keuze.

Tropisch restaurant

Eten bij de Rum Club doe je in de vorm van tapas. Je kunt allerlei kleine gerechtjes bestellen om met elkaar te delen, net als de cocktails. Het restaurant serveert vegetarische gerechten, gerechten uit de zee, vleesgerechten, poke bowls en tropische hapjes, zoals tortillas, garnalen, diverse kroketjes en calamaris.